fbpx

Koeman: 'Alle hold burde have en angriber som Luuk'

FCBARCELONA.DK - 10.09.21

// Luuk de Jong


I går blev Luuk de Jong officielt præsenteret som ny Barca-spiller og det er en angriber, der kommer specifikt på Ronald Koemans opfordring. Barca-træneren mener sågar at Luuk de Jong i nogle aspekter er farligere end Neymar!

Det er den hollandske tv-kanal NOS der har fanget Ronald Koeman til en kommentar om Luuk de Jong, som Barca lejer denne sæson i Sevilla.

'Min første kontakt med Luuk var den 8. august. Inden da havde jeg flere gange tænkt, hvorfor Barcelona ikke havde en angriber af hans type. Luuk er en anderledes angriber end dem vi har og jeg mener, at alle hold burde have sådan en forward. Det nævnte jeg for klubben allerede i sidste sæson' kommer det fra Koeman.

'Det eneste jeg ønsker er, at kunne skifte mellem mine angribere. Hvis kampen kræver en type som Luuk, kommer han til at spille eller også afløser han en holdkammerat. Når vi taler om at ligge centralt, er han farligere end Neymar' fortsætter Barca-træneren.

Luuk de Jong er en typisk targetman og sådan en har man ikke set i klubben siden Julio Salinas, der spillede for Barca i de gyldne år fra 1988 til 1994. Salinas nåede at spille 201 kampe for Barca, hvor han scorede 84 mål.

.:FORSIDE:.