Køb af Griezmann tyder på salg af Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.05.19

© Getty Images

I går aftes afslørede Atletico Madrid, at Antoine Griezmann forlader klubben til sommer. Alt peger i retning af et skifte til Barca, og det tyder på, at et salg af Phillippe Coutinho er under opsejling.

Griezmann er fortid i Altético Madrid til sommer. Det afslørede han selv i en video sent i går aftes efter et møde med ledelsen og Atlético-træner Diego Simeone.

Griezmann er i længere tid igen blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca, og alt tyder da også på, at han er på vej til den catalanske storklub, efter et skifte til catalanerne gik i vasken i sidste sommer. Catalanerne er fortsat favoritter til at løbe med franskmandens underskrift, selvom at PSG i løbet af de seneste dage har meldt sig ind i kampen.

Samtidig tyder det mulige køb af Griezmann også på, at Barca ønsker at sælge Coutinho. Det er nemlig svært at få øje på, hvad Barca skal med Griezmann, Dembélé og Coutinho til angrebet på samme tid? Kun en af dem kan spille fast ved siden af Messi og Suárez i angrebet. I den forbindelse er det meget usandsynligt, at Barca sælger Dembélé.

Når man tager de økonomiske briller på, så vil det måske heller ikke være helt dumt at sælge Coutinho, fordi et salg af brasilianeren vil næsten lige eller faktisk helt kunne finansiere et køb af Griezmann. Coutinho vil nok kunne sælges for et sted mellem 100-120 mio. euro, mens Griezmanns frikøbsklausul er på 120 mio. euro fra den 1. juli.

.:FORSIDE:.