Kluivert: 'Koeman er en virkelig dygtig træner'

Magnus Wind - 19.11.19

© Getty Images

Den tidligere Barca-spiller Patrick Kluivert, som nu er akademichef i klubben, udtaler i et interview, at Ronald Koeman er en virkelig dygtig træner, og at han muligvis kan overtage efter Valverde. 

Igennem de sidste par uger er den tidligere Barca-spiller Ronald Koeman, den nuværende hollandske landstræner, blevet sat i forbindelse med trænerjobbet i den catalanske storklub. Hollænderen har også bekræftet, at han har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan forlade det hollandske landshold efter sommerens EM-slutrunde. hvis et job på Camp Nou tilbyder sig.

En anden hollænder og tidligere Barca-spiller, Patrick Kluivert, som nu er akademichef hos catalanerne, udtalte i tirsdag i et interview med sportsavisen Sport, at Koeman er en virkelig god træner. 'Jeg kender Ronald vældig godt. Af respekt for Valverde vil jeg ikke tage parti, men Ronald er en virkelig dygtig træner, som gør det godt med det hollandske landshold. Måske kan han blive træner for os en dag, men af respekt for Valverde vil jeg ikke tale om andre trænere.'.

Vedrørende Valverde, så tilføjede Kluivert følgende: 'Ernesto har brugt mange spillere. Man kan ikke klage over en træner, som gør dette. Han er åben for at bruge de yngre spillere'.

Barca-træneren har kontraktudløb efter denne sæson, men en klausul gør, at der en mulighed for at forlænge aftale med et år.

.:FORSIDE:.