fbpx
Annonce

Kluivert: 'Jeg håber, at Barca beholder De Jong'

Allan Stefan - 29.06.22

// Frenkie de Jong

Den legendariske Patrick Kluivert gav sit besyv med, da han lod sig interviewe til radioprogrammet El Larguero. Samtalen dykkede dybt i Barcas forestående transfervindue og et af emnerne var landsmanden Frenkie de Jong.

Patrick Kluivert, der tørnede ud for Barca i perioden 1998-2004, analyserede den catalanske klubs aktuelle situation i radioprogrammet El Larguero på Cadena Ser. Den nuværende La Liga-ambassadør ser særdeles positivt på Barcas fremtid under træner Xavi. 'Xavi er den ideelle træner for Barca, og hvis de formår at hente de rigtige spillere til klubben, vil holdet igen være konkurrencedygtigt'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da snakken faldt på Frenkie de Jongs mulige skifte til Manchester United, var Kluivert klar i spyttet. 'Jeg håber, at Barca beholder ham. Han er en spiller, der har overrasket mange mennesker, men man skal tænke på klubbens situation. Hvis man sælger ham, er det klart, at han vil generere klubben mange penge, men det er en meget lang sæson der venter. Det handler om at holde hele truppen frisk og have en stor bredde på holdet. Især når der er fem udskiftninger per kamp, så er der mange spillere, der skal skiftes, især på midtbanen, og en spiller som Frenkie de Jong er ikke en hvem som helst'.

Den tidligere Champions League-vinder kommenterede også på den højaktuelle Dembélé-saga, der har været spændt ud over mange måneder. 'Han er en fantastisk spiller, men hvis han virkelig ønskede at blive klubben, ville dette problem normalt have været løst for længst. Hvis en spiller virkelig gerne vil blive, og han kender til klubbens svære situation, er du er nødt til at gøre noget som spiller. Jeg synes Dembélés situation har været i gang for længe nu'. 

Afslutningsvist roste Kluivert også det varme transfer-emne, Robert Lewandowski, men havde dog sine forbehold. 'Han er en virkelig imponerende spiller, med en fed karakteristika. Men han er dog allerede 34 år gammel. Jeg ved ikke, om man skal lægge alle sine æg i samme kurv med en spiller, der nærmer sig karrierens efterår.'

.:FORSIDE:.