Kluivert holder fast: Puig og Aleñá skal udlejes

FCBARCELONA.DK - 30.11.19

© Getty Images

Patrick Kluivert, der har ansvaret for Barcas talentudvikling, er i dag ude med en klar opfordring til både Riqui Puig og Carles Aleñá om at acceptere at blive lejet ud, så de kan fortsætte deres udvikling.

Det er ikke første gang at Kluivert kommenterer de to La Masia talenters situation, hvor de ikke får spilletid under Valverde. Barca ser dem gerne udlejet, men begge spillere ønsker tilsyneladende at blive hvor de er.

'Når man ser på de midtbanespillere vi har i dag, hvor skal vi bruge Riqui? Med al respekt. Det er svært. Derfor kan det være godt at blive lejet ud og spille på et andet niveau' kommer det fra hollænderen i en snak med Onda Cero.

'Spillere som Aleñá eller Riqui Puig skal fokusere på fremtiden og gøre hvad der er bedst for dem og klubben. Det vil ikke være dårligt at samle minutter og erfaring, for at blive en bedre spiller' fortsætter Kluivert.

Med blot en måned til at vinterens transfervindue åbner, bliver der noget at tænke over for de to spillere. Interessen fra andre klubber kan de ikke klage over, for der er nærmest kø foran kontorene på Camp Nou for at få fat i de to teknisk gode og offensive midtbanespillere.

.:FORSIDE:.