Klopp rådede Coutinho til Bayern-skifte

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 10.09.19

© Getty Images

Coutinho blev konstant rygtet til PSG henover sommeren som led i Neymar-forhandlingerne, men endte i sidste ende i Bayern München. Det viser sig, at Jürgen Klopp muligvis havde en lille finger med i spillet.

Philippe Coutinho blev i den grad offer for Neymar-sagaen hen over sommeren. Efter en sløj sæson i Barca-trøjen kunne han på daglig basis se sit navn pryde diverse forsider, som led i forhandlingerne om Neymar. Derfor kom det da også bag på de fleste, da Barcelona pludselig kunne offentliggøre, at brasilianeren havde skrevet under på en lejekontrakt med Bayern München, der samtidig sikrede sig en forkøbsret på 120 mio. euro.

Det viser sig, at Coutinhos tidligere træner i Liverpool, Jürgen Klopp, var med til at vejlede ham i forbindelse med det nylige klubskifte. Da den tyske avis Bild talte med Klopp ville de først og fremmest vide, om Liverpool nogensinde reelt var med i kampen om Coutinho, efter det mislykkedes ophold i Barca.

'Han er en verdenstjerne og en virkelig god signing for Bayern og Bundesligaen' kom det rosende fra Klopp, der efterfølgende indrømmede, at man simpelthen ikke havde økonomiske ressourcer til at hente brasilianeren tilbage, og at Liverpool allerede havde brugt de penge, man i sin tid indkasserede for spilleren i forbindelse med salget til Barca.

Klopp indrømmede ligeledes, at han havde rådet sin tidligere offensive stjerneprofil til at skife til Bayern. 'Jeg fortalte ham personligt, at Bayern og han vill være et godt match. Brasilianerens ankomst (i Bayern, red.) er ikke gode nyheder for Dortmund, fordi det tilfører endnu mere talent til rivalen.' kom det fra Liverpool-træneren, hvis hjerte fortsat banker for Dortmund, som han trænede i perioden 2008-15.

.:FORSIDE:.