Klart signal til Malcom fra Valverde

FCBARCELONA.DK - 13.01.19

Malcom var det eneste disponible spiller der ikke blev udtaget i går, da Ernesto Valverde satte holdet til kampen i aften mod Eibar. Det kan kun tolkes som et klart signal om, at Barca-træneren ikke er tilfreds med ham.

At Malcom ikke er med mod Eibar efter at Munir er rejst, kommer bag på fleste, men Ernesto Valverde så anderledes på det, da han lørdag aften udtog sine 18 spillere til opgøret.

Med salget af Munir til Sevilla ville det være oplagt, at have Malcom med i truppen til aftenens kamp, men brasilianeren er ikke med. Dermed er Dembélé, Suárez og Messi de eneste naturlige angribere i truppen.

Malcom var med i torsdagens pokalkamp mod Levante, hvor der ikke var meget der lykkedes for ham. Her greb han slet ikke den chance Valverde gav ham.

Det er sandsynligvis årsagen til den manglende udtagelse til kampen i dag. Valverde forventer mere af Malcom og det viser han ved at lade ham sidde udenfor.

Det er da også en kendsgerning, at Malcoms første sæson i Barca ikke har levet op til forventningerne, hvilket til dels også skyldes en længerevarende skade.

.:FORSIDE:.