fbpx

Kimmich: 'Min fremtid afhænger ikke kun af mig'

FCBARCELONA.DK - 02.06.24

// Joshua Kimmich

Joshua Kimmich er et varmt emne i både Barca og Real Madrid, men da tyskeren i går blev spurgt til sine fremtidsudsigter, ville han ikke sige for meget. Han understregede, at han har kontrakt er år mere med Bayern München.

Barca mangler en afløser for Sergio Busquets, efter en sæson uden et defensivt anker på midtbanen. Hos Real Madrid skal man finde en erstatning for Toni Kroos og de to ærkerivaler har begge fokus på Kimmich.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med kun et år tilbage af kontrakten med Bayern, skal den tyske klub enten forlænge med Kimmich eller sælge ham denne sommer, hvis de ikke vil risikere, at han rejser gratis om et år. Derfor var det oplagt at spørge Kimmich til fremtiden.

'Min fremtid afhænger ikke kun af mig. Jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt og derfor er det Bayern der er min primære kontakt' indledte han sit svar, og skød derefter en beslutning til hjørne.

'Jeg er fuldt koncentret omkring EM og udelukkende denne slutrunde. Derefter kommer der helt sikkert samtale med klubben' kom det videre fra ham ifølge avisen Marca.

Det bliver altså først efter EM-slutrunden, at der kommer en afgørelse omkring Joshua Kimmichs fremtid, der ser ud til at blive enten i Bayern, Barcelona eller Real Madrid.

kimmich4F

.:FORSIDE:.