fbpx

Kessiés agent holdt møde med Barcas ledelse

FCBARCELONA.DK - 06.12.22

// Franck Kessié

topbar222

Noget kunne tyde på, at der måske sker noget med Franck Kessié i januars transfervindue, for midtbanespillerens agent var i går forbi Camp Nou for at tale den med sportslige ledelsen om hans spiller.

Franck Kessié er den markspiller i truppen der har spillet tredjefærrest minutter, kun overgået af Memphis Depay og Hector Bellerín. Der er næppe tvivl om, at Kessié er meget lidt tilfreds med situationen, for han var stamspiller hos Milan i sidste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kessié har haft det svært i konkurrencen med Busquets, De Jong, Gavi og Pedri og intet tyder på, at tingene vil ændre sig i den sidste halvdel af sæsonen. Det kan være årsagen til, at agenten George Atangana følte behov for at mødes med Barcas sportslige ledelse. Det fortæller avisen Sport.

Kessiés kontrakt udløber først til 2026, men det kan altså ikke afvises, at han allerede forlader Barca igen når transfervinduet åbner ved årsskiftet. Kessié har angiveligt tilbud fra andre betydningsfulde klubber og mon ikke Atangana har spurgt til Barcas lyst til at slippe spilleren fra Elfenbenskysten og i givet fald, på hvilke vilkår.

Barca hentede Kessié på fri transfer i sommer, så måske der kan tjenes gode penge på få måneder, hvis han hurtigt sælges videre..:FORSIDE:.