fbpx
Annonce

Kan du genkende Adama Traoré?

FCBARCELONA.DK - 01.01.20

© Getty Images
// Adama

Adama Traoré blev betragtet som et af La Masias store talenter, men han nåede ikke hele vejen til toppen i Barca. I dag spiller han med stor succes for Wolverhampton og er nærmest ikke til at kende.

Adama, som han var kendt som i Barca, kom til La Masia som bare 8-årig. Han tog turen op gennem rækkerne til B-holdet, hvor det blev til 63 kampe og otte scoringer.

Han nåede også at få debut på førsteholdet, først i en Champions League kamp mod Ajax, hvor han spillede de sidste 10 minutter og senere i en pokalkamp mod Huesca, hvor han scorede en enkelt gang i 6-1 sejren.

Dengang var Adama lovende talent og han var kendt for sin tekniske styrke og hurtighed på højrekanten. Der var samtidig tale om en relativ spinkel spiller, der ikke brugte sin fysik meget.

I 2015 skiftede han til Aston Villa og sæsonen efter til Middlesbrough, hvor han var i to sæsoner. I 2018 gik turen så til Wolverhampton, hvor han i øjeblikket nyder stor succes. Det så man senest forleden, hvor han med et mål og et oplæg havde stor andel i 3-2 sejren over Manchester City.

Det er samtidig en helt anden fysisk stærk Adama man ser i Wolverhampton. Han har brugt mange timer i træningslokalet, så han i dag mere ligner en spiller fra amerikansk fodbold end en fodboldspiller. Teknikken har Adama tydeligvis stadig.

Nedenfor ser man den noget mere spinkle Adama fra tiden i Barca.

adama2

.:FORSIDE:.