fbpx
Annonce

Kan Barca forsvare at beholde Setién næste sæson?

FCBARCELONA.DK - 17.07.20

© Getty Images
// Setien // Osasuna

Quique Setién kom til Barca for at få spillet til at fungere og genskabe håbet hos tilhængerne. Her et halvt år senere er tingene kun blevet værre og det er svært at se, at Barca kan forsvare at beholde træneren i næste sæson også.

Barca nåede et foreløbigt lavpunkt i ellers elendig sæson, da de i går måtte se sig besejret af Osasuna på Camp Nou samtidig med, at de måtte se Real Madrid vinde mesterskabet.

Quique Setién overtog holdet på førstepladsen i januar og da man gik ind i coronapausen, førte catalanerne med to point ned til Real Madrid. Med nederlaget i går til Osasuna og Madrids sejr over Villarreal, er afstanden op til Madrid på massive syv point. Det er en nedtur der er til at føle på og det hele er sket efter at Setién tog over.

Samtidig er det en kendsgerning, at holdets spillemæssige problemer kun er blevet værre. Spillet har kun i få kampe lignet det man gerne vil se, men der har været langt i mellem. Det er tydeligt, at meget lidt er lykkedes for Setién.

Setién har kontrakt et år mere og præsident Josep Maria Bartomeu har flere gange udtalt, at klubben har tænkt sig at opfylde kontrakten. Det er dog svært at se, at Barca-træneren er i stand til at ændre på tingene i en ny sæson, for spillernes tillid til hans evner, kan næppe være store efter det der er sket.

Setiéns fremtid vil derfor med garanti blive et stort tema, men først venter Champions League kampen mod Napoli den 8. august. Indtil da skrider Barca næppe til en fyring.

.:FORSIDE:.