fbpx
Annonce

Kampen mod Valladolid ser ud til at blive spillet

FCBARCELONA.DK - 28.03.21

// La Liga // Valladolid


Meget tyder på at faren for aflysning af kampen mod Valladolid på næste mandag er drevet over. Efter at have suspenderet træningen på grund af corona, vender Valladolid tilbage til træningsbanen i morgen.

Forleden blev der meldt om flere coronatilfælde i Valladolids trup og staben omkring dem. Det medførte en suspendering af træningen indtil alle var blevet testet dagligt over nogle dage, så man kendte omfanget af udbruddet.

Den situation medførte naturligt straks spekulationer om, at kampen mod Barca på næste mandag, den 5. april, var i fare for at blive udskudt. Hvis corona forhindrer et hold i at stille op siger reglerne, at kampen skal udskydes til karantæneperioden er overstået.

Nu er der imidlertidig gode nyheder fra Valladolid. Klubben har bekræftet at man nu har overblik over situationen og ved præcist hvem der er smittet. De spillere der er testet negative har derfor lov til at træne igen og derfor genoptages træningen i morgen mandag.

Dermed tyder alt på, at Valladolid er i stand til at spille kampen mod Barca om en uge, selvom de kommer til mangle de spillere der er testet positive med corona.

.:FORSIDE:.