Kampen mod Salzburg var et skridt tilbage for Barca

FCBARCELONA.DK - 05.08.21

// salzburg

artfcb

Hvor indsatsen mod Stuttgart i onsdags skabte optimisme, må det modsatte siges at være tilfældet mod Salzburg i går aftes. Det var nemlig ikke meget der lykkdes for Barca og kun få af spillerne kunne være tilfredse.

Hvis Koeman lærte noget af kampen mod Salzburg var det, at der skal arbejdes på at spille mod hold der presser højt på banen. Realiteterne er nemlig, at Salzburg aldrig gav Barca ro i opspillet og det betød en dårlig kamp af catalanerne.

Der blev budt på masser af fejl af Barcas spillere, hvor det selvfølgelig også spillede ind, at flere af dem har få minutter i benene. Boldsikre spillere som Busquets, Alba og De Jong nærmest skiftedes til at lave fejl og smide bolden væk. Det hæmmede det catalanske spil.

Der var heller ingen der evnede at svinge taktstokken i det offensive spil, hvor der blev skabt meget lidt. Kun enkelt aktion af Memphis de første 45 minutter er værd at fremhæve. Griezmann så man intet til og de unge Gavi og Nico kunne heller ikke få det til at fungere.

Det hjalp først lidt da Puig kom på banen med et kvarter tilbage, men heller han lykkedes at skabe det store trods stor ihærdighed. Meget betegnede for indsatsen var det en heldig og tilfældig scoring af Braithwaite der betød en 1-1 udligning, inden at Salzburg scorede sejrsmålet i næstsidste minut.

Udover Puig kunne Araujo være godt tilfreds med sin indsats, for han rydede godt op i forsvaret og reddede et par farlige situationer.

Ronald Koeman har derfor fået noget at tænke over efter kampen, for der var tale om et skridt tilbage i forhold til i onsdags mod Stuttgart, der blev besejret med 3-0.