Kampen mod Bayern er en vigtig test for Barca

FCBARCELONA.DK - 14.09.21

// Champions League // Bayern München

Hvor står Koeman henne lige nu med sit mandskab? Det får man et svar på i aften, når Bayern München gæster Camp Nou, for opgøret er den første alvorlige test af holdet denne sæson.

Efter en turbulent sommer skal Barca forsøge at finde sig selv, efter at profiler som Messi og Griezmann har forladt klubben. Koeman kæmper hårdt for at finde frem til en formel der kan give succes i en sæson, hvor det ser mere end svært ud.

Bayern München er en modstander fra allerøverste hylde, for tyskerne er en af de helt store kandidater til at vinde Champions League, mens der ikke er mange der levner Barca en chance i turneringen.Måske kampen mod Bayern kommer vel tidligt for Barca i forhold til, hvor holdet er så tidligt på sæsonen. Koeman og hans spillere risikerer at blive kørt over af den velsmurte tyske fodboldmaskine, der så sent som i weekenden vandt 1-4 ude over Leipzig, et resultat der vidner om stor styrke.

Indtil nu har Barca mødt Real Sociedad, Bilbao og Getafe i ligaen, tre kampe der har givet syv point, men hvor der også har været problemer på vejen. Det har været tydeligt, at der er mange ting der kan forbedres.

Koeman kan forvente at få svar på flere ting i aften, specielt hvordan spillet organiseres uden at Messi er med. Hvem tager ansvaret og hvordan fungerer specielt offensiven? Her er Barca klart hæmmet af, at angrebet er hårdt ramt af skader, for Koeman må undvære Dembélé, Fati, Agüero og Braithwaite.

Derfor ligner det en seriøs test for Barca i aften, for de får målt om de er i stand til at spille op med et af Europas stærkeste mandskaber.

Kampen spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV3+.

.:FORSIDE:.