Juventus' sportsdirektør: 'Vi signer ikke Suárez'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 21.09.20

© Getty Images

Suárez indgår ikke i Ronald Koemans planer, og et skifte til Juventus har derfor længe ligget i kortene. Nu har Juventus' sportsdirektør dog været ude at afvise, at en transfer kan komme på tale i denne sæson.

Efter et hav af rygter og spekulationer ligner det nu mere og mere en kendsgerning, at Luis Suárez ikke rejser til Juventus lige foreløbigt. Torino-klubben havde ellers længe lignet favoritterne til at løbe med uruguayaneren, efter han angiveligt var blevet bedt om at forlade Barca.

Juventus' sportsdirektør, Fabio Paratici, var i går ude at begrunde, hvor skiftet ikke kan blive en realitet. 'Han er ikke på vores transferliste længere på grund af den tid det bureaukratisk set tager at opnå et italiensk pas' forklarede sportsdirektøren til Sky Sport Italia.

'Da muligheden for at hente ham dukkede op, undersøgte vi detaljerne, og de strikse krav til at opnå statsborgerskab var en forhindring. Det var ikke muligt at få processen til at gå hurtigere, så vi blev nødt til at trække os' lød det videre fra Fabio Paratici.

Med Juventus ude af billedet er spørgsmålet nu, om en anden klub kan komme på tale. Seneste meldinger går på, at Atlético Madrid skulle være interesserede. Med kun to uger tilbage af transfermarkedet får ledelsen i hvert fald travlt, hvis man skal lukke et salg.

644x70

.:FORSIDE:.