fbpx

Juventus meldes interesseret i Eric García

Peter Vyff - 06.08.22

// Eric Garcia

Eric García har vist fint spil i opstartssæonen, men han har dog ikke udsigt til fast spilletid på førsteholdet, da konkurrencen er enorm. Juventus har derfor angiveligt meldt sig på banen, og vil forsøge at hente forsvarsspilleren til Torino.

Barca har haft et fremragende transfervindue, hvor holdet er blevet forstærket markant. Det er især lykkedes for ledelsen at hente forstærkninger til midterforsvaret, hvor både Andreas Christensen og Jules Koundé er ankommet til Camp Nou.

Ledelsen er dog ikke færdige med at handle, og nu arbejdes der eftersigende på at hente Íñigo Martínez hos Athletic Club Bilbao. Hvis det skulle ske, så vil det efterlade Xavi med hele seks muligheder til midterforsvaret. Det har eftersigende efterladt Eric García ude i kulden, da han sammen med Gerard Piqué menes at være længst væk fra startopstillingen.

Der kan dog være håb forude for landsholdsspilleren, som ankom til Camp Nou sidste år fra Manchester City. Catalaneren har fået sin fodboldopdragelse hos La Masia, inden han i 2018 skiftede til Premier League. Eric García nåede dog ikke at få sit gennembrud på Etihad Stadium, på trods af stor tiltro fra den tidligere Barca-træner, Pep Guardiola.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Eric García har siden sin ankomst til Camp Nou fået en del spilletid, hvor han dog ikke helt har formået at overbevise trænerstaben om hans kvalitet. Catalaneren besidder en fin teknik, men han blev ofte udstillet ude af position, når modstanderholdet for alvor pressede på foran mål. Landsholdsspillerens fremtid på Camp Nou er derfor en smule usikker, på trods af en række fine præstationer i holdets venskabskampe. Den flotte indsats har dog skabt interesse hos Juventus, der ifølge mediet Calciomercato har udset sig Eric García som arvtager for ikonet Georgio Chiellini.

Juventus har allerede hentet midterforsvaren Gleison Bremer hos Torino, men eftersom Matthjis de Ligt fornyligt skiftede til Bayern München, så leder italienerne fortsat efter forstærkninger til forsvaret. Det har derfor fået klubben til at se imod Catalonien og Eric García.

Barca vil højst sandsynligt kigge på alle bud, der skulle komme på landsholdsspilleren, og det er derfor ikke utænkeligt, at Eric García er at finde i Torino, når transfervinduet lukker. Italienerne holder dog ifølge Calciomercato også øje med Pau Torres fra Villarreal, og det bliver derfor interessant at følge, hvilken af spillerne, der ender med at blive Juventus' højeste prioritet.

.:FORSIDE:.