Junior træner igen på græs

Dennis Nordbø - 04.09.19

© Getty Images

Tirsdag bød på en god nyhed på Ciutat Esportiva, da nyindkøbet Junior Firpo var tilbage på træningsbanen. Junior har den sidste uges tid været plaget af en skade i knæet, som han pådrog sig i en træning forud for weekendens kamp mod Osasuna.

Junior træner dog stadig ikke med resten af holdet, men da der for tiden er landskampspause, skal næste kamp først spilles den 14. september. Derfor tyder alt på, at forsvarsspilleren når at blive klar til den tid. Dette er gode nyheder for Valverde, som uden Junior kun har Jordi Alba på venstre back.

Selvom Junior normalt huserer på venstrebacken, har han tidligere i sin karriere spillet i angrebet, og hans forcer ligger da også i hans hurtighed og det offensive spil. Det vil derfor være en mulighed for Valverde at bruge den unge spanier på venstrekanten, eller alternativt spille med Junior på venstrebacken og rykke Jordi Alba op i angrebet, som man så det de sidste 10 minutter mod Betis.

Disse 10 minutter mod Betis, er de eneste minutter, som Junior har spillet for Barca indtil videre, men da sæsonen er lang, må man gå ud fra, at den unge forsvarsspiller nok skal få sine chancer. Enten som back eller i angrebet.

.:FORSIDE:.