Junior: 'Jeg er klar til de kommende kampe'

FCBARCELONA.DK - 16.02.20

// Getafe // Junior Firpo

Med Jordi Albas lyskeskade tegner det til, at Junior Firpo får et stort ansvar i de kommende vigtige og svære kampe. Efter kampen mod Getafe i går, meldte han sig klar til at løse opgaven.

'Jeg ved ikke hvor længe Alba er ude. Han skal stadig undersøges, men jeg er klar til de kommende kampe og der venter en spændende måned' udtalte han umiddelbart efter kampen.

Junior lagde op til Barcas 2-0 scoring som Sergi Roberto satte ind og det betød tydeligt meget for ham. 'Jeg tror alle spillere har brug for kampe som den i dag, for at samle selvtillid. Jeg vil forsøge at udnytte de chancer jeg får' fortsatte han.

Her er hvad Junior ellers udtalte:

Ter Stegens betydning for holdet?
'Jeg har aldrig set en målmand som ham. Han er utrolig dygtig med fødderne, som en markspiller mere og det giver os en ekstra mulighed. Det giver os en fordel, når vi spiller mand mod mand' .

En fordel at Setién er kommet til?
'Jeg tror ikke det er en fordel for mig at have skiftet træner. Valverde regnede med mig i de seneste kampe, selvom jeg havde det svært i starten. Skiftet er måske en fodel fordi Setién kender mig og ved hvem jeg er, så nu skal jeg ikke vise noget ekstra'.

Kampens forløb:
'Det var en kamp der kunne være lukket i første halvleg, men Getafe har ikke fået foræret hvor de er. Det er deres egen fortjeneste. Det er svært at besejre dem, men det opnåede vi. I anden halvleg havde vi det svært, efter at det så ud til at være afgjort i første halvleg. Vi ønskede alle desperat at vinde'.

Rygterne om Barcas køb af Getafes Angel?
'Angel er en rigtig god angriber. At have scoret 10 mål på et hold der ikke er blandt de store, er slet ikke dårligt. Barca skal have de bedste spillere og Angel er en af de bedste angribere i ligaen'.