Junior Firpos sorte aften i Granada

FCBARCELONA.DK - 22.09.19

© Getty Images

Junior Firpo vil helt sikkert tænke tilbage på lørdag aften med en skidt følelse i kroppen. Han fik chancen for at vise sig som et pålideligt alternativt till Jordi Alba, men i stedet fik han skabt tvivl om han har niveauet til at spille for Barca.

Nytilkomne Junior Firpo fik chancen i lørdagens opgør mod Granada i går, men det blev slet ikke den aften som dominikaneren havde håbet på, tværtimod. Han lavede en stor fejl der kostede et mål og blev taget ud i pausen.

Med Jordi Alba ude med en skade var det oplagt at lade Junior Firpo få chancen i stedet. Det var netop for at aflaste Alba, at Junior blev hentet i Betis denne sommer.

Det skulle dog meget hurtigt vise sig, at det ville blive en forfærdelig aften for den 23-årige kantspiller, for efter blot to minutters spil bragte han sig i uheldigt fokus. En kikset tillbagelægning bragte Granada i overtal og da Junior forsøgte at redde siutuationen, faldt han uden at nogen rørte ham. Resultatet blev at Granada bragte sig foran 1-0.

Den skrækkelige start satte sine spor hos Junior, der spillede nervøst og tydeligt havde problemer med at skille sig af med bolden. Flere fejlpasninger og forkerte beslutninger prægede hans spil og det var tydeligt for alle, at det var en spiller der havde svært ved at følge med.

Ernesto Valverde tog konsekvensen i pausen og pillede Junior ud. I stedet blev Semedo rykket over på hans plads, selvom portugiserens normale position er i højre side. Den udskiftning viste tydeligt, at Barca-træneren ikke turde fortsætte med Junior på banen.

Nu skal Junior bruge de næste dage på at samle sig selv op rent mentalt, for Barca spiller allerede igen på tirsdag, hvor de tager imod Villarreal. Spørgmålet er om der bliver genvalg til Junior i det opgør.

.:FORSIDE:.