fbpx

Jules Koundé udgik af landskamp med skade

FCBARCELONA.DK - 23.09.22

// Jules Koundé

Jules Koundé var med fra start i Frankrigs landskamp i går aftes, da de mødte Østrig. Det blev dog kun til 23 minutter, inden han måtte forlade banen med en muskelskade. Det er skidt nyt for ham selv og Barca.

Det var midt i anden halvleg at Koundé satte sig opgivende ned på banen. Han var tydeligvis godt klar over, at kampen var slut for hans vedkommende. Han fik lægehjælp og det lå hurtigt klart, at han ikke skulle spille videre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han kunne forlade banen for egen kraft, hvor han tog sig til venstre baglår, men om det er der skaden sidder, eller hvor alvor den er, er der ikke kommet meldinger om endnu.

Det er derfor meget tvivlsomt om Koundé er med mod Danmark i næste uge. Mere sandsynligt er det at han returnerer til Barcelona for at få behandling for skaden, der ikke umiddelbart synes alvorlig. Muskelskader i baglåret er dog ikke noget man skal tage let på og det ventes med spænding, hvor lang pause der venter Koundé.

Skaden kommer på et skidt tidspunkt for Koundé, for han er kommet godt fra start i Barca og for Xavi er det også ærgerligt at skulle undvære franskmanden i det hektiske program der venter efter landskampspausen.

.:FORSIDE:.