Jürgen Klopp: 'For mig er Messi bedre end Ronaldo'

FCBARCELONA.DK - 15.05.20

© Getty Images

I et interview forleden blev Liverpool-manager Jürgen Klopp spurgt til Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, og hvem af de to han mener er bedst. Her lagde tyskeren ikke skjul på, at han foretrækker den argentinske angriber.

Klopp har ved tidligere lejligheder udråbt Lionel Messi til verdens bedste fodboldspiller og den mening stod uændret hos den tyske træner, da han i et interview på Youtube blev spurgt endnu engang.

'For mig er Messi bedst, men jeg kunne ikke beundre Ronaldo mere end jeg allerede gør' startede Klopp interviewet på YouTube-kanalen freekickerz.

'Vi har spillet mod begge to, og begge er næsten umulige at forsvare sig imod. Hvis du kunne skabe den perfekte spiller, ville han have Ronaldos højde, han kunne hoppe højt og løbe lige så hurtigt som Ronaldo kan. Derudover er der hans attitude, som er absolut perfekt og professionel. Det kan ikke blive bedre'

'På den anden side er der så den lille Messi, der får alt til at se så enkelt ud. Og derfor kan jeg lide ham lidt mere som spiller på banen. Men Cristiano er også en helt utrolig spiller. Hvad de begge har til fælles er, at de har sat deres fodspor gennem så lang tid. Der er også nogle yngre spillere, som har et lignende potentiale, men at holde niveauet gennem så lang en periode er utroligt' sagde Jürgen Klopp til slut.

Se interviewet med Jürgen Klopp herunder. Undetekster kan slås til nederst til højre i afspilleren.

.:FORSIDE:.