Juan Miranda forventes at forlade Schalke 04

FCBARCELONA.DK - 09.04.20

© Getty Images

I sommer udlejede Barca den 20-årige kantspiller Juan Miranda til Schalke 04 for to sæsoner, men alligevel tyder alt på, at han dropper den tyske klub efter denne sæson. Det skyldes den sparsomme spilletid han har fået.

Da Miranda blev sendt til tysk fodbold på en 2-årig lejeaftale sikrede spilleren sig, at han kunne ophæve aftalen efter blot en sæson, hvis han ikke spillede 20 kampe. Indtil nu er han kun noteret for fem opgør, fordelt på fire i Bundesligaen og en enkelt i pokalturneringen.

Dermed ligger det fast, at han ikke når op på 20 kampe og det åbner døren for at droppe opholdet i Schalke 04, når denne sæson er slut. Den mulighed forventes det at han udnytter. Det kan han gøre uden at hverken Schalke eller Barca kan gøre noget.

Mirandas kontrakt med Barca udløber allerede til juni 2021, så den catalanske klub skal finde en løsning på hans fremtid til sommer. Han kommer næppe til at indgå i klubbens fremtidsplaner, så det mest oplagte vil være at sælge ham.

Umiddelbart mangler der ikke interesse, såvel fra Spanien som Italien. Der har tidligere været tale om et attraktivt tilbud fra selveste Juventus.

.:FORSIDE:.