fbpx
Annonce

Journalist: 'Tottenham har budt på Memphis Depay'

Peter Vyff - 17.03.22

// Memphis Depay

ps5 art


Da Xavi ankom i efteråret havde Barca store vanskeligheder med at score mål, og Memphis Depay måtte nærmest bære holdet rent offensivt. Hollænderen er sidenhen blevet overhalet af konkurrenterne, og et muligt skifte til Tottenham nævnes nu.

Hollænderen ankom transferfrit fra Olympique Lyon sommeren sidste år, og han startede flot med 8 mål i hans første 15 kampe. I flere kampe skaffede han egenhændigt Barca point, alt imens Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite og Ansu Fati døjede med skader. Angriberen rendte dog efterfølgende selv ind i skader, som har holdt ham ude i alt otte kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Memphis er dog efterhånden ved at være i topform igen, og det er også blevet til to mål i de seneste tre kampe. Konkurrencen i front er dog en helt anden end i starten af sæsonen, hvor trænerteamet var nødt til at gøre brug af akademispillerne Ferran Jutglá og Abde. I vinterens transfervindue ankom Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traore og Ferran Torres, og det har skubbet Memphis ned af rangstigen. Aubameyang lader til at være den foretrukne centrale-angriber og Ferran Torres har overtaget hollænderens plads på kanten, selvom Memphis dog stadig er Barcas topscorer i sæsonen med ti mål.

Ifølge den anerkendte transferjournalist Gerard Romero, så vil Tottenham udnytte situationen i Barca og forsøge at lokke Memphis til Premier League. London-klubben har længe ville forstærke offensiven og forsøgte i vinter at hente både Adama Traore og Luis Diaz, som ikke lykkedes. Harry Kanes fremtid er også usikker, og Steven Bergwijn meldes også på vej væk fra England. Formanden Daniel Levy arbejder derfor hårdt på at hente forstærkninger ind, og Tottenham skulle angiveligt have lagt et officielt bud på angriberen.

Hollænderen vil dog eftersigende blive og kæmpe for sin plads i Barcas holdopstilling, men et skifte kan bestemt ikke udelukkes, når man tager klubbens økonomiske forfatning i mente. Hvis ledelsen kan sælge en spiller, som ankom transferfrit, så kan det vise sig at være en god handel, der kan skabe plads til forstærkninger i det catalanske. 

.:FORSIDE:.