fbpx

Medie: Newcastle vil bytte Guimaraes for Raphinha

Peter Vyff - 19.06.23

// Raphinha // Bruno Guimarães

Newcastle skulle eftersigende have afsendt et stort tilbud på Raphinha, som de har fulgt i et længere stykke tid. Den store aftale inkluderer angiveligt Bruno Guimarães, der har været én af Premier League-holdets bedste i denne sæson.

Der har indtil videre været forholdsvis stille på Camp Nou, selvom der forventes stor aktivitet i det kommende transfervindue. Ledelsen skulle dog nu have modtaget et særdeles spændende tilbud fra Newcastle, der forsøger at opruste holdet markant forud for Champions League-deltagelsen efter sommerferien.

Rygtet stammer fra journalisten Gerard Romero fra Twich-programmet Jijantes, der også fortæller, at Bruno Guimarães er inkluderet i tilbuddet. Englænderne har derudover tænkt sig at betale 30 mio. euro for Raphinha, hvilket må siges at være et pænt beløb set i lyset af, at Newcastle-spilleren vurderes til mere end 60 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er noget af en handel, som Barca har fået tilbudt, og en som ledelsen med sikkerhed er nødsaget til at diskutere internt før der kan sendes et svar tilbage. Catalanerne er nemlig tidligere blevet sat i forbindelse med Guimarães, der var udset til at erstatte Busquets, men taget brasilianerens høje pris i betragtning blev skiftet ikke til noget.

Catalanerne har dog nu fået muligheden, dog kræver det at ledelsen beslutter sig for at tage afsked med Raphinha, der efter en hård start fik vist sig værd overfor Xavi, især under fraværet af Ousmane Dembélé og Robert Lewandowski efter årsskiftet. Landsholdsfløjen er dog tidligere blevet diskuteret som et muligt salgsobjekt, og eftersom Barca har svært ved at finde en kvalificeret midtbanespiller til at tage over for Busquets, så kan handlen vise sig at gøre en god idé.

Det skal dog først vise sig om tilbuddet holder stik, da det også er svært at forestille sig, at Newcastle har tilbudt én af deres bedste spillere i en byttehandel. Men skulle det være sandt, så bliver det spændende at se, hvordan ledelsen forholder sig til det, og specielt Xavi, der angiveligt har et stort ønske om at beholde Raphinha på Camp Nou.

.:FORSIDE:.