fbpx

Journalist: Messi har kæmpetilbud fra Saudi Arabien

Peter Vyff - 05.04.23

// Lionel Messi

Det lader efterhånden til at Lionel Messi snart er fortid hos Paris Saint-Germain, hvor han har kontraktudløb efter denne sæson. Argentineren har i den forbindelse angiveligt modtaget et astronomisk tilbud fra Al-Hilal i Saudi-Arabien.

Den 35-årige Messi er igang med hans anden sæson hos de franske mestre, hvilket også ser ud til at blive hans sidste. Landsholdsangriberen har ifølge de seneste meldinger ingen intentioner om at forlænge sit ophold på Parc de Princes, hvilket har sat gang i en masse spekulationer om hans fodboldfremtid.

Argentineren er blandt andet sat i forbindelse med et returskifte til Barca, hvilket flere højtstående personer på Camp Nou også har udtalt sig positivt omkring. Der er dog også en række andre bejlere til Messi, og han skulle eftersigende være et interessant emne hos flere klubber i den amerikanske MLS.

Artiklen fortsætter under annoncen


Journalisten Fabrizio Romano kunne dog forleden også fortælle, at Messi skulle have modtaget et særdeles lukrativt tilbud fra Saudi Arabien. Det skulle angiveligt være fra Al-Hilal, som har følt sig presset til at købe en verdensstjerne, da ærkerivalerne fra Al-Nassr tidligere i år tilføjede Cristiano Ronaldo til holdkortet.

Den tidligere Barca-spiller har eftersigende fået tilbudt en kæmpekontrakt med en årlig løn på astronomiske 400 mio. euro. Det skulle dog ifølge Romano ikke være nok til at få Messi til at forlade europæisk fodbold, da han fortsat ønsker at konkurrere på højeste niveau.

Alt tyder derfor på, at landsholdsspilleren vælger at blive i Europa og her må Barca i øjeblikket betegnes som den klare favorit. Catalanerne har dog stadig store økonomiske problemer, og der skal falde meget på plads, hvis det skal lykkedes at hente Messi tilbage til hans barndoms- og hjerteklub.

.:FORSIDE:.