Journalist: Hvornår blev De Ligt så pengefikseret?

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 26.06.19

© Getty Images

Det lader til, at Matthijs de Ligt i samarbejde med agenten Mino Railola forsøger at presse citronen i håb om at sikre så høj en løn som muligt. Dette fik en hollandsk journalist til at komme med en hård kritik.

Fodboldverden venter fortsat spændt på, at forsvarskometen Matthijs de Ligt skriver under med en ny klub. Det lader dog til, at hollænderen har tænkt sig at trække forhandlingerne i langdrag, og i sidste ende gå med den klub, der tilbyder ham og agenten den største hyre.

Netop dette fik den hollandske journalist, Hugo Borst, op ad sædet med en skarp kritik af det 19-årige stortaltent. 'Hvis du kan vælge hvor som helst i verden, så vælger du Premier League, Barca eller Real Madrid. England og Spanien har de to stærkeste ligaer i verden. I disse lande har du mulighed for at se de bedste spillere udvikle sig.'

Hvis man skal tro på rygterne er Juventus p.t. hovedfavoriten til at løbe med De Ligts underskrift, også det fik et par ord med på vejen fra journalisten. 'Juve? Ha! Den klub er allerede garanteret at vinde ligaen, og de kunne ikke engang løfte Champions League-trofæet med Cristiano. Hvorfor skulle De Ligt dog ville tage til Italien' spurgte hollænderen provokerende.

'Raiola ser ud til at kunne se frem til en årsløn på 14 mio. euro. Hvornår blev De Ligt dog så pengefikseret?' afsluttede Hugo Borst, som tydeligvis mener, at midterforsvareren prioriterer forkert med hensyn til sit fremtidige klubskifte.

.:FORSIDE:.