Journalist: 'City er ikke længere interesseret i Messi'

Anders Lang Jensen - 23.11.20

© Getty Images

Den helt store historie i fodboldverdenen i sommerens transfervindue var Lionel Messis ønske om at forlade Barca. Én af de store favoritter til at købe Messi var engelske Manchester City, men sådan er det angiveligt ikke mere.

Det melder fodboldeksperten hos La Liga, Semra Hunter. Fodboldreporteren forklarer nemlig til Sky Sports, at den stenrige engelske topklub ikke længere er på jagt efter Messi grundet økonomien i en aftale. Argentineren vil ganske enkelt være for dyr en spiller.

’Jeg har fået oplysningen, at Manchester City ikke kommer til at være inde i billedet om Messi, fra en person meget tæt på situationen. Baseret på oplysningerne, jeg har fået nu, er døren til City lukket for Messi’, siger Semra Hunter til Sky Sports News.

Messi har kontraktudløb efter den nuværende sæson, men argentinerens løn på 100 millioner euro årligt i Barca gør det til en svær sag for engelske Manchester City hente 33-årige Messi.

Barca skal dog fortsat overbevise Messi i det kommende projekt, før argentineren vil forlænge aftalen. Her bliver den kommende præsidents planer måske afgørende.

.:FORSIDE:.