fbpx

Journalist: Barca skylder Messi over 50 mio. euro

Peter Vyff - 06.10.22

// Lionel Messi

Barca arbejder eftersigende på at hente Messi tilbage til Camp Nou, hvor han har tilbragt næsten hele sin karriere. Catalanerne skylder dog stadig ikonet mere end 50 mio. euro, hvilket kan komplicere et potentielt comeback.

Paris Saint-Germain hentede i 2021 Lionel Messi til Parc de Princes i et opsigtsvækkende skifte, der chokerede hele fodboldverdenen. Argentinerens kontrakt står dog til at løbe ud i 2023, og det har fået flere til at spekulere i et returskifte til Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Barca skulle være interesserede i handlen, så lader det til at blive kompliceret, eftersom PSG ønsker at forlænge kontrakten med Messi. Argentineren har dog angiveligt et ønske om at skifte tilbage til Camp Nou, hvilket både præsident Joan Laporta og Xavi også har udtalt sig positivt omkring.

Catalanernes dårlige økonomi kan dog vise sig at blive en stopklods for at få Messi til Camp Nou, ligesom det var også hovedårsagen til at landsholdsspilleren forlod Barca til fordel for PSG.

Barca skylder nemlig ifølge mediet Cadena SER over 50 mio. euro til Messi i ubetalt løn i perioden 2020-2021. Det skete efter forhandlingerne med Josep Maria Bartomeu, hvor playmakeren gik med til at få den restende løn udbetalt i rater indtil slutningen af 2022, hvilket eftersigende ikke er sket.

Vicepræsidenten Eduard Romeu kommenterede fornyligt på rygterne omkring Messi, og udtalte at et skifte bestemt var muligt, eftersom ikonet ville skifte på en fri transfer. Økonomidirektøren nævnte dog intet om den ubetalte løn, som muligvis også kan komme til at påvirke legendens potentielle tilbagevenden til Barca.

.:FORSIDE:.