fbpx

Journalist: Barca jagter Thomas Meunier til højre back

Simon Arun Vrábel - 15.08.22

// Meunier

Eftersom handlen med Azpilicueta gik i vasken jagter Barca nu en ny løsning til højrebacken og her er valget ifølge den normalt velinformerede journalist Gerard Romero faldet på Thomas Meunier fra Dortmund, som også sidste år var i catalanernes søgelys.

Helt fra begyndelsen havde Xavi et ønske om at have to kvalitetsspillere til hver position, men selv efter at sæsonen er blevet skudt i gang er specielt de to backpositioner sårbare. Derfor arbejder den sportslige ledelse på at finde en løsning og efter at handlen med Azpilicueta gik i vasken er specielt højre back sårbar. Den altid velinformeret journalist Gerard Romero mener dog at vide, at man har genfundet en gammel flamme i Dortmunds Thomas Meunier.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 30-årige belgier fra Dortmund har nemlig været i catalanernes søgelys så sent som i sidste sæson, men dengang satte den tyske storklub en kæp i hjulpet på dén operation. Meunier selv vil nemlig gerne til Camp Nou og efter at Dortmund afviste Barcas tilnærmelser sidste år har kilder omkring belgieren citeret ham for at sige, at en drøm var gået i vasken. Netop derfor mener Romero at vide, at Meunier nu vil presse Dortmund til at lade ham skifte.

Selvom Meunier ifølge Transfermarkt.com har en estimeret transferværdi 6,5 millioner euro, så forlanger Dortmund mindst 15 millioner plus variabler for at lade Meunier gå. Den sportslige ledelse i Barca ønsker dog ikke at betale mere end 10 millioner euro, da det er vigtigt at overholde det i forvejen stramme budget. Samtidig er ankomsten af en ny spiller betinget af, at man for solgt Sergiño Dest, da hans lønskroner skal bruges til Meunier.

For en gangs skyld er den sportslige ledelse i en god position i forhandlingerne, for der står mange navne på blokken om hvem den nye højreback kan blive og selvom det ikke er optimalt, kan både Sergi Roberto, Dest og Ronald Araújo også spille højreback. Der kan derfor endnu gå et par uger inden en endelig beslutning bliver truffet.

.:FORSIDE:.