fbpx
Annonce

Journalist: Barca har fået tilbudt Cristiano Ronaldo

Peter Vyff - 04.07.22

// cristiano ronaldo

Søndagen bød på et noget usandsynligt rygte, der dog allerede har tiltrukket sig stor interesse. Cristiano Ronaldo ønsker eftersigende ikke at fortsætte karrieren hos Manchester United, og Barca omtales nu som en af flere mulige destinationer.

Barca arbejder hårdt for at lukke handlerne med Robert Lewandowski, Jules Koundé og Raphinha, som alle er ønskede transfermål af Xavi. Cheftræneren skal dog nu til at forholde sig til de nyeste meldinger omkring Cristiano Ronaldo, som ifølge Fabrizio Romano ikke ønsker at blive hos Manchester United.

Portugiseren skulle eftersigende være ekstremt skuffet over de manglende ambitioner på Old Trafford og ledelsens tilbageholdenhed på transfermarkedet. Landsholdsspilleren ønsker også at deltage i næste års Champions League, hvilket Manchester United ikke formåede at kvalificere sig til.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Cristiano har derfor bedt hans agent Jorge Mendes om at finde et andet hold i transfervinduet, og her nævnes Chelsea og Bayern München som de mest sandsynlige destinationer. Journalisten Gerard Romero tilføjede dog også Camp Nou som en mulig destination.

Barca skulle ifølge Gerard Romero have fået tilbudt Cristiano af Jorge Mendes, som har et fantastisk forhold til Joan Laporta. Præsidenten overvejer derfor i disse dage, hvorvidt man skal hente Cristiano til Camp Nou, hvilket dog stadig er overvejende usandsynligt.

Portugiseren tilbragte hele ni år hos Real Madrid, hvor han idag er en af Los Blancos største legender. Det er med alt sandsynlighed ikke en titel som den 37-årige Cristiano vil sætte over styr. På den anden side, så har Barca har heller ikke økonomien til at honorere landsholdsspillerens store lønkrav, hvis ledelsen altså overhovedet skulle sætte sig til forhandlingsbordet.

.:FORSIDE:.