fbpx
Annonce

Journalist: Atlético køber Griezmann for 20 mio. euro

Anders Lang Jensen - 06.10.22

// Antoine Griezmann

Barca og Atlético Madrid har de seneste måneder været uenige om en købsoption på Antoine Griezmann, men ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er klubberne nu enige om en transfer til 20 mio. euro.

Griezmann rykkede sidste sommer til Atlético Madrid på to-årig lejeaftale, hvor Atlético skulle købe franskmanden for 40 millioner euro, hvis han spillede halvdelen af Madrid-klubbens kampe. Atlético har i denne sæson bevidst givet lidt spilletid til Griezmann for at modsvare købsoptionen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er parterne dog angiveligt enige om et salg indenfor ganske kort tid. Barca, Atlético Madrid og Griezmann selv er alle indforstået med, at aftalen bliver en realitet om kort tid. Barca vil modtage 20 millioner euro plus 2 millioner euro i bonusklausuler. Det melder transferjournalisten Fabrizio Romano.

Dermed ligner det altså, at klubberne begge er gået på kompromis i jagten på en aftale. Atlético køber Griezmann for mindre end 40 millioner euro, som købsoptionen ligger på, og Barca sikrer sig et pænt beløb – noget de ikke var sikre på at gøre, hvis Atlético konsekvent fortsætter med at give franskmanden en halv time i hver kamp.

griezmann2

.:FORSIDE:.