fbpx

Jornalist: Nico Williams vil forlænge med Athletic

Peter Vyff - 22.09.23

// Nico Williams

Barca blev i sidste uge sat i forbindelse med Nico Williams, der har gang i en stor sæson. Catalanerne får dog svært ved at hente baskeren, som eftersigende ønsker at forlænge sin kontrakt med Athletic Club Bilbao.

Ledelsen har de sidste par år haft stor succes med at tiltrække transferfrie spillere, som ikke har belastet transferbudgettet. Det er derfor noget som Barca fortsat har fokus på, og især efter at det i sommerpausen lykkedes at hente både Ilkay Gündogan og Iñigo Martínez til Catalonien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne skulle nu have fået øje på Nico Williams hos Athletic Club Bilbao, hvor Martínez også ankom fra. Kantspilleren har kontraktudløb efter denne sæson, og ledelsen har derfor øjnet en mulighed for at sikre sig én af de mest lovende spillere i La Liga helt gratis.

Det bliver dog ifølge journalisten Albert Fernández svært for Barca, da den unge angriber eftersigende foretrækker at forlænge sin kontrakt med Athletic. Det kommer dog ikke som nogen overraskelse for ledelsen, da både baskernes præsident John Uriarte og cheftræneren Ernesto Valverde har udtrykt deres ønske om at beholde Williams.

Barca har dog fortsat tænkt sig at lure på kantspilleren, der har lavet fire assists i fire kampe i denne La Liga sæson, imens han også spillede en hovedrolle i Spaniens to sejre i EM-kvalifikationen. Catalanerne er dog ikke de eneste interesserede, eftersom Aston Villa og Liverpool også har smidt deres navn i puljen.

Den 21-årige Williams skulle dog ifølge Albert Fernández foretrække at blive hvor han er. Stortalentets forventede forlængelse ændrer dog angiveligt ikke på hans frikøbsklausul, der fortsat vil være på 90 mio. euro, som dog stadig må siges at være en anelse for høj for Barca..:FORSIDE:.