fbpx
Annonce

Jorge Cuenca er ude resten af sæsonen med skade

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.07.20

© Getty Images
// Cuenca

Barca har kun Gerard Piqué klar i centerforsvaret til kampen mod Napoli, da Samuel Umtiti, Clement Lenglet og Ronald Araujo er ude med skader. Jorge Cuenca var derfor udset til at spille, men nu er han ude resten af sæsonen.

Jorge Cuenca fra Barca B stod foran en gylden mulighed for at spille mod Napoli i Champions League, men han er desværre nu blevet meldt ude med en lårsskade. Cuenca var udset til at spille med Piqué mod Napoli, hvis Lenglet ikke når at blive klar.

Det er en hård pille at sluge for den unge Cuenca. Det var en stor mulighed for at vise sig frem, der var på spil mod Napoli, da Umtiti, Lenglet og Araujo er ude med skader, men nu må Barca i stedet kigge mod Oscar Mingueza fra B-holdet.

Det har i det hele taget være en sæson lige til glemmebogen for Cuenca. Han blev udtaget til det spanske U21 landshold, men han måtte melde fra med en brækket knogle i foden. Det kostede tre måneder på sidelinjen for madrileneren, men Garcia Pimienta viste sin tiltro til ham med det samme han blev klar igen.

Efter at Barca B missede oprykningen, står Cuenca nu overfor en stor beslutning om fremtiden. Hvis han ikke overbeviser Quique Setién i forsæsonen,  så må han forlade klubben på en lejeaftale eller på permanent basis. Den unge midterforsvarer har kontrakt indtil 2021, men der er en option på at forlænge den med yderligere to år.

AC Milan er ifølge lokale meldinger interesseret i Cuenca.

.:FORSIDE:.