fbpx

Jordi Cruyff: 'Vi havde et stærkt transfervindue'

Anders Lang Jensen - 22.09.22

// Jordi Cruyff

For snart en uge siden kunne Barca meddele, at Jordi Cruyff er blevet udpeget som ny sportsdirektør på Camp Nou. Cruyff havde en afgørende rolle allerede denne sommer, og han kalder det en succes.

Jordi Cruyff har været en del af den sportslige ledelse i lidt over et år, og hurtigt har hollænderen vist sine evner. Cruyff har fået mere og mere ansvar, og det har i sidste ende rykket ham op som sportsdirektør i et tæt samarbejde med fodbolddirektør Mateu Alemany og præsident Joan Laporta.

’Jeg har været her i omkring et års tid, men min rolle er blevet lidt mere aktiv nu specielt i transferperioderne. Det er ikke en nem situation for os. Jeg hører mange meninger, uden at folk forstår, hvordan de spanske fairplay-regler fungerer. De er meget stramme sammenlignet med resten af Europa’, siger Jordi Cruyff til mediet NOS.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Af samme grund har ikke kun Barca det svært, men mange spanske klubber. Men vi havde et stærkt transfervindue. Man kan se, at vores stadion er fyldt igen, og byen og fansene tror igen på projektet’, fortsætter hollænderen og kommenterer desuden spilletiden for hans to landsmænd i Barca, Frenkie de Jong og Memphis Depay.

’Jeg synes, at de har spillet godt i deres kampe. De har begge to været en del af holdet lige fra sæsonopstarten, og de var i startopstillingen i vores seneste kamp. Der er meget pres på en træner for at vinde, så han tænker ikke på andre ting. Han fokuserer kun på at vinde, når han sætter sin holdopstilling’, slutter Jordi Cruyff.

48-årige Jordi Cruyff er søn af Barca-koryfæet Johan Cruyff og spillede selv i Barca fra 1993 til 1996. Med andre ord har hollænderen et indgående kendskab til klubben, og det har han vist i hans roller på ledelsesniveau det sidste år.

cruyff1

.:FORSIDE:.