fbpx
Annonce

Jordi Cruyff: 'En meget speciel milepæl i mit liv'

Simon Arun Vrábel - 17.09.22

// Jordi Cruyff

Jordi Cruyff blev fredag udnævnt som klubbens nye sportsdirektør, hvilket i øvrigt er den rolle han har arbejdet i siden 1. juli i år. Hollænderen var svært stolt ved fredagens kontraktunderskrivning med Joan Laporta.

Det ikke kommer som den store overraskelse, at Barca fredag på officielt vis udnævnte Jordi Cruyff som klubbens nye sportsdirektør. Faktisk har Cruyff arbejdet inden for netop dette felt siden september 2021, hvor han agerede rådgiver til Joan Laporta imens han var ansvarlig for scouting på de internationale markeder udenfor Spanien.

Klubben har fra førstedagen været yderst tilfreds med hollænderens arbejdsindsats og det vurderes, at hans arbejde sammen med Xavi var afgørende for, at Dembélé valgte at forlænge sin kontrakt med catalanerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I forbindelse med offentliggørelsen fredag satte den stolte og glade søn af Johan Cruyff et par ord på sin nye titel.

’Lige siden min ankomst har jeg følt mig yderst komfortabel i arbejdet med hele staben og nøgleordet i vores arbejde er kommunikation. Og netop kommunikationen imellem Xavi, Mateu (red. Alemany) og præsidenten har været både god og åben’ indledte den nye sportsdirektør.

’Det er en meget speciel milepæl i mit liv, for vi har længe snakket om muligheden for at vende tilbage til klubben. Jeg føler, at tidspunktet nu er det rigtige for mig. Der følger et kæmpe ansvar med rollen, men jeg kan godt lide udfordringer og jeg glæder mig over at arbejde for en klub som er så unik som Barca’ afsluttede Cruyff stolt.

.:FORSIDE:.