Jordi Alba ser ud til at blive klar til El Clásico

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.10.20

© Getty Images

Der var gode nyheder ved torsdagens træning på Ciutat Esportiva, da Jordi Alba trænede fuldt med. Dermed ser catalaneren ud til at blive klar til El Clásico mod Real Madrid hjemme på Camp Nou på lørdag.

For, at Jordi Alba kan være med i El Cásico lørdag kræver det en samtale med Ronald Koeman og lægestaben om hans deltagelse i kampen. Hans deltagelse afhænger også af hvordan Jordi Alba gør det ved træningen i morgen, som er den sidste inden det store opgør.

Venstre backen blev skadet i starten af oktober i en kamp mod Sevilla, hvor han var nødsaget til at lade sig udskifte efter 75 minutters spil. Her blev han erstattet af en debuterende Sergiño Dest. Højre backen har siden dækket venste back i Jordi Albas fravær.

Da Jordi Alba blev skadet meldte Barca ikke noget ud om hvor lang tid catalaneren ville være ude, men her tre uger senere, ser det ud til, at venstre backen er ved at være klar igen. Det er dog op til Ronald Koeman at beslutte om Jordi Alba kommer med til kampen mod Real Madrid eller ej. Der er dog ingen tvivl om, at en fit Jordi Alba vil være en stor forstærkning til El Clásico.

.:FORSIDE:.