fbpx

João Félix’ form stiller Barca i et svært dilemma

Peter Vyff - 22.09.23

// Joao Felix

João Félix har fået en storslået start hos Barca, siden ankomsten fra Atlético Madrid i sommerpausen. Portugiserens storform er dog et stort dilemma for ledelsen, som ikke fik inkluderet en købsklausul i lejeaftalen.

Selvom det var noget af et sats, har signingen af João Félix vist sig som en stor succes for Barca, der sikrede sig kantspilleren på sidstedagen i transfervinduet. Landsholdsspilleren har fået en fremragende start på tilværelsen i Catalonien, hvor han efter blot tre kampe, ser ud til at være en fast den af Xavis startopstilling.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har heller ikke de helt store muligheder ude på venstre kant, siden Ansu Fatis blev sendt på udlån til Brighton. Portugiseren har dog fået alle Barca-fans til at glemme alt om La Masia-spilleren, efter tre mål og en assist i holdets seneste to kampe.

Den 23-årige Félixs præstationer er dog ifølge journalisten Javi Miguel fra avisen AS et stort dilemma for ledelsen. Det skyldes at Barca, på grund af den dårlige økonomi, ikke havde mulighed for at sikre sig en købsoption på kantspilleren, hvilket betyder at han er at finde tilbage hos Atlético Madrid efter denne sæson.

Og sådan som portugiseren spiller lige nu, betyder det sandsynligvis at hans pris fordobles til fra 50 til 100 mio. euro. Det betyder at ledelsen får svært ved at beholde Félix, selvom det er et stort ønske lige nu, sådan som han performer på banen.

Alt tyder dog på at portugiseren ikke ønsker at fortsætte karrieren hos Atlético Madrid uanset, og derfor skal der findes en løsning for ham til næste sommer. Og eftersom den tidligere Benfica-spiller har kontraktudløb i 2029, står madrilenerne med gode kort på hånden, når der skal findes en køber til ham. 

.:FORSIDE:.