fbpx

Joao Félix: 'Jeg nyder at spille i Barca'

FCBARCELONA.DK - 20.09.23

// Joao Felix

Joao Félix spillede endnu en flot kamp, da han scorede to mål i tirsdagens storsejr over Royal Antwerp på 5-0. Efter opgøret talte en meget glad portugiser om kampen med den catalanske presse.

Her kunne kan se tilbage på endnu en komplet kamp, hvor han igen engang så ud til at passe perfekt ind i det catalanske angreb, hvor han stod for en flot assist til Lewandowski og hvor han selv scorede to mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg synes, at vi alle på holdet spillede en rigtig god kamp i dag. Vi leverede et stabilt og højt niveau gennem hele kampen, og vi kan derfor være meget tilfredse med indsaten og resultatet'.

'Det er ingen hemmelighed, at jeg er meget glad. Jeg nyder at spille i Barca og jeg nyder at spille sammen med mine holdkammerater. De har virkelig hjulpet mig meget. Jeg er kommet til Barca for at hjælpe holdet og vi arbejder hårdt for at bringe glæde til klubben og tilhængerne'.

'Jeg har haft et par gode kampe, men nu gælder det for mig om at holde fokus, for det sværeste bliver at holde det høje niveau. Jeg er dog startet godt og det samme er holdet. Vi skal alle arbejde hårdt og arbejde sammen' sagde Joao Félix til slut.

.:FORSIDE:.