fbpx

João Félix: ’Det er nemt at spille på et hold som Barca’

Simon Arun Vrábel - 17.09.23

// Real Betis // Joao Felix

João Félix var et af lyspunkterne, da Barca lørdag aften udspillede Real Betis og vandt 5-0, og efter kampen fortalte den portugisiske angriber, at han har haft nemt ved at falde til, da kvaliteten på holdet er enormt højt.

João Félix scorede et enkelt mål i kampen mod Real Betis og den portugisiske angriber et af de største lyspunkter i kampen, for den unge angriber var i den grad i hopla, og leverede flere gode aktioner som gjorde det svært at se, at han kun har trænet med holdet i en uges tid.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det er en fornøjelse at spille fra start igen, og jeg følte mig godt tilpas på banen. Jeg arbejder hårdt på at nå mit eget topniveau, for det her er et rigtigt godt hold’ indledte den 23-årig angriber.

’I dag spillede vi alle sammen en rigtig god kamp. Vi stod hvor vi skulle, og der var god cirkulation i bolden, og det skabte mange chancer. Jeg er blot endnu en holdkammerat som er her for at hjælpe, og sandheden er, at det er nemt at spille på et hold som Barca’, forsatte Félix, inden han blev bedt om at sætte ord på den flotte aktion hvor han lod bolden passere igennem benene og videre til Lewandowski, som efterfølgende scorede til 2-0.

’Jeg så bolden komme, og lod den gå igennem benene da jeg så Lewandowski bag mig. Det er vigtigt at han scorede i dag, for som angriber lever man af at score mål. Jo flere mål han scorer, jo bedre er det for holdet’ forsatte Félix inden han afsluttede med at understreget, hvor glad han er for lejeopholdet.

’Skiftet har været sundt for mig. Jeg er faldet godt til og både mine venner og min familie er faldet godt til i Barcelona’, afsluttede João Félix..:FORSIDE:.