Joan Laporta: 'Jeg er såret og forarget'

FCBARCELONA.DK - 15.09.21

// Bayern München // Joan Laporta

Præsident Joan Laporta er tydeligvis ikke glad for den præstation som holdet leverede mod Bayern München i går. I en udmelding beder han tilhængerne om tålmodighed og lover samtidig at rette op på tingene.

Efter kampen i går valgte Laporta at holde et sent krisemøde med vicepræsident Rafa Yuste og fodbolddirektør Mateu Alemany. De talte sammen i flere timer, for klokken havde paseret 2 om natten, da de blev set forlade Camp Nou.De tre ansvarlige har helt sikkert været rystet over den skuffende præstation fra holdets side, hvor Bayern uden de store anstrengelser vandt med 0-3 og nok kunne have vundet større, hvis det havde været nødvendigt. Den store forskel man så på de to hold, har sandsynligvis skræmt Laporta.

'Hej Culés. Jeg er ligeså såret og forarget som jer. Jeg skal også sige, at det der sker lige nu, er et af de scenarier som vi forestillede os. Jeg beder om tålmodighed og at I fortsætter med at støtte holdet. Jeg beder også om, at I har tillid til os der leder klubben. Vi har brug for en margen af tillid og I skal ikke være i tvivl om, at vi får det ordnet' udtaler han i en video på de sociale medier.

Blot det at han finder det nødvendigt at komme med sådan en udmelding viser, hvor alvorligt han betragter holdets prooblemer. Samtidig forsøger han også at imødekomme noget af den kritik, der er begyndt at rejse sig mod ham.

.:FORSIDE:.