Joan Gaspart: 'Havde Madrid ført, var ligaen stoppet'

FCBARCELONA.DK - 28.05.20

© Getty Images

Den tidligere Barca-præsident Joan Gaspart er aldrig bleg for at sige sin mening. Han er overbevist om, at hvis det var Real Madrid der havde ført ligaen lige nu, ville den ikke blive genoptaget.

Joan Gaspart var præsident for Barca fra 2000 til 2003. Han huskes for sit store temperamant og engagement i spidsen for klubben, for også for en skidt styring af økonomien, med alt for dyre spillerkøb.

I mangel på en officiel bekræftelse tegner det til, at ligaen genoptages om cirka to uger. Der resterer 11 runder og Barca topper tabelllen med to points forspring til Real Madrid.

Gaspart er overbevist om, at Real Madrid allerede var blevet kåret som mestre hvis de havde ført ligaen, da coronapausen stoppede al fodbold. 'Hvis Madrid havde ligget på førstepladsen da karantænen kom, havde man ikke valgt at spille færdigt' kommer det fra ham ifølge avisen El Mundo Deportivo.

Dermed kommer han med en klar stikpille til forbundet La Liga. 'Der mangler respekt for Barca og man fremmer en anti-barcelonisme' fortsætter angrebet fra den tidigere præsident med det store Barca-hjerte.

Mange vil nok være tilbøjelig til at give Gaspart ret, for det er en kendsgerning, at La Liga præsidenten Javier Tebas er erklæret Madrid-fan.

.:FORSIDE:.