Javier Tebas kritiserer VAR: 'Det skal forbedres'

Magnus Wind - 06.07.20

© Getty Images

Chefen for La Liga, Javier Tebas, kritiserer nu brugen af VAR og siger at det skal forbedres i fremtiden. Det sker efter, at specielt Real Madrid har haft et par afgørende kendelser, som er faldet ud til madrilanerne fordel.  

Efter at VAR blev implementeret, har systemet delt vandene i fodboldens verden. På det seneste har kritikken taget til i Spanien, hvor specielt Real Madrid har sikret sig et par vigtige 1-0 sejre. Begge mål blev scoret efter tvivlsomme kendelser, hvor VAR dømte til hovedstadsklubbens fordel. Nu bliver systemet kritiseret af La Liga-chefen Javier Tebas.

''Vi bliver nødt til, at forbedre det. Vi oplever store fejl og det har indflydelse på for mange kendelser. Vi kan ikke længere være vidne til dette'. Sådan siger Tebas i et interview med den catalanske tv-kanal TV3 og retter således en skarp kritik af hele VAR-systemet i Spanien. 

Om denne udtalelse fra Tebas kommer til at ændre brugen af VAR i fremtiden, er endnu usikkert. Men det er et tydeligt statement, når chefen for La Liga offentligt kritisere systemet og dens kendelser og dermed bakker op om den kritik der har lydt fra Barcelona.

Med til historien hører, at Javier Tebas er erklæret Real Madrid fan.

.:FORSIDE:.