fbpx

Javier Tebas: 'Barca kan nå reglen 1/1'

FCBARCELONA.DK - 01.06.24

 


Barca kæmper en hård kamp for at få styr på økonomien og ifølge La Liga præsidenten Javier Tebas, har klubben mulighed for at købe nye spillere efter reglen 1/1, hvilket vil stille Barca i en langt bedre situation.

Da Barca sidste sommer skulle forstærke sig, skete det efter reglen 2/1, hvilket vil sige, at for hver ny lønkrone skulle der spares to. Dette skyldtes klubbens dårlige økonomi og det satte naturligt begrænsninger for mulighederne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Økonomien er i klar bedring, men man er tilsyneladende ikke helt i mål, for at nå reglen 1/1, hvor man altså blot skal spare samme antal lønkroner som man hente nye spillere for. Det slog La Liga præsident Tebas fast i går.

'Hvis de får lukket nogle af de interessante ting som de har på bordet, så kan Barca nå en situation med 1/1, men så skal de også lukkes De har tid til at nå til denne situation' lød det fra Tebas ifølge avisen Sport.

Han glædede sig over, at det går i den rigtige retning med Barcas økonomi. 'Det vigtige er, at Barca eksisterer og at klubben er i god stand og at det er holdbart' sagde han videre.

tebas2F

// Javier Tebas
.:FORSIDE:.