Jagten intensiveres på en angriber

FCBARCELONA.DK - 12.01.19

Med salget af Munir går jagten nu ind på en erstatning til angrebet. Målet er at finde en erfaren angriber, der lejes for resten af sæsonen og som er indstillet på en reserverolle, akkurat som med Jeison Murillo.

Munir var en perifær spiller i truppen, men det var tanken at han skulle aflaste Luis Suárez, der med sine knæproblemer har brug for pauser. Nu er spansk-marokkaneren væk og derfor intensiveres jagten på en erstatning.

Barca har ikke tænkt sig at sprænge bankbogen for en spiller der kommer til at sidde en del på bænken, specielt ikke her midt på sæsonen. Derfor er præferencen en spiller på en lejeaftale for resten af sæsonen, eventuelt suppleret med en købsoption.

Samtidig ønsker træner Ernesto Valverde, at det bliver en erfaren angriber, gerne med erfaring fra ligaen. Det øger mulighederne for, at vedkommende hurtigere kan træde til og hjælpe holdet.

Der gåes altså efter en model som man så med Jeison Murillo, der lejes i Valencia resten af sæsonen og som gjorde det glimrende i sin første kamp for Barca i torsdags, da han spillede 90 minutter mod Levante.

Barca har kun små tre uger til at finde en løsning, for spillermarkedet lukker med udgang af denne måned.

.:FORSIDE:.