Rakitic: 'Jeg vil med glæde tage tilbage til Sevilla'

FCBARCELONA.DK - 21.05.20

© Getty Images

Der er næppe tvivl om, at Sevilla er Ivan Rakitic' foretrukne destination, når næste skridt i karrieren skal tages. I går var kroaten meget klar i mælet, da han direkte ytrede ønske om at vende tilbage til Andalusien.

Trods Barcas ønske om at sælge Rakitic i næste transfervindue og pæn interesse fra specielt Italien, ser Rakitic ud til at følge sin kones ønske om at vende tilbage til Sevilla hvor hun kommer fra og hvor Rakitic spillede inden skiftet til Barca.

Med sine 32 år kan Rakitic' næste kontrakt meget vel blive hans sidste i karrieren. Derfor handler det for ham om at vælge rigtigt og der er ikke længere tvivl om, at han har blikket rettet mod Sevilla.

'Som jeg har sagt det ved flere lejligheder, vil jeg med glæde tage tilbage til Sevilla. Jeg følger dem, som jeg allerede var der. Jeg fejrer alle deres mål og vi må se hvad fremtiden bringer' udtaler han i et interview med Movistar.

Rakitic' tidligere holdkammerat i Sevilla, Juan Antonio Reyes, der omkom i en bilulykke sidste år, bar trøje nr. 10 i sin tid i Sevilla. Den trøje vil Rakitic meget gerne overtage.

'Hvis det bliver muligt, ville det være noget helt specielt for mig. Det vil være en ære at kunne hylde en god ven på den måde' fortsætter Rakitic. I denne sæson er det Ever Banega der bærer trøje nr. 10 hos Sevilla, men han forlader klubben til sommer på fri transfer og fortsætter karrieren i Saudi Arabien.

Ivan Rakitic' kontrakt med Barca udløber til juni 2021, altså om et år og det er ikke usandsynligt, at han vælger at tage det sidste år i Barca til trods for en mere sekundær rolle, så han tage til Sevilla på fri transfer. Andalusierne har ikke økonomien til at betale en transfersum denne sommer, der imødekommer Barcas krav.

644x70

.:FORSIDE:.