fbpx
Annonce

Ivan Rakitic: 'En pokalkamp er helt anderledes'

FCBARCELONA.DK - 02.03.21

// Rakitic // Sevilla


Den tidligere Barca-spiller og nuværende Sevilla-spiller, Ivan Rakitic, ser i et interview frem mod pokalsemifinalen i morgen mod Barca. Her tillægger han det ikke den store vægt, at Barca vandt over netop Sevilla i lørdags i ligaen.

Ivan Rakitic står endnu en gang overfor sin tidligere klub gennem seks sæsoner, når Barca og Sevilla mødes i returkampen i pokalsemifinalen. Det er tredje gang på blot tre uger, at de to mandskaber tørner sammen.

Radio Marca spørger Rakitic, om han tror uroen med anholdelserne i Barcelona vil tage fokus fra catalanerne. 'Det er ærgerligt at se og høre den slags. Vi håber det snart er overstået, så man igen kan nyde Barca, som man har gjort indtil nu. Erfarne spillere ved hvordan man lægger sådan noget til side og koncentrerer sig om hvad de skal gøre. Vi kommer til at møde et godt forberedt hold der vil kæmpe for at komme tilbage' svarer han.

Barca vandt med 0-2 i Sevilla i ligaen så sent som i lørdags, men det mener Rakitic ikke kommer til at betyde noget i morgen. 'Den ene kamp har ikke noget med den anden at gøre. Vores første kamp i pokalturneringen var også helt anderledes. Vi vil vise hvor meget vi ønsker at komme frem til en af de smukkeste kampe man kan spille i Spanien' (pokalfinalen, red.) udtaler han.

Raktic mener at der er mest pres på Barca i morgen. 'Vi ved alle, at for dem er det en forpligtelse, mens vi ønsker at nyde det og kæmpe for at spille finalen i vores egen by' sagde med henvisning til, at pokalfinalen netop spilles i Sevilla, dog ikke på Sánchez Pizjuán.

Rakitic mener ikke Sevilla skal ændre på ret meget i morgen i forhold til lørdagens kamp. 'Vi skal have justeret nogle detaljer som ved deres første mål. De stjal bolden, Leo modtog den og drejede rundt og lagde en pasning. Det må man ikke lade Barca gøre. Vi man ikke give dem den mindste plads' kommer det fra ham.

Til sidst får Messi en kommentar. 'Hvis der er en spiller der skal fremhæves, er det Leo. Han kan være anderledes så længe han ønsker. Det bliver svært at se en anden som ham' afslutter kroaten.

.:FORSIDE:.