Italienske klubber drømmer om Lionel Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.02.20

© Getty Images

På det seneste har der været uro i Barca, da Lionel Messi var utilfreds med udtalelser fra Abidal, hvilket har skabt rygter om et exit fra Barca. Det har Ariedo Braido kommenteret og det får nu italienske topklubber til at drømme om Messi.

Den tidligere Barca-rådgiver sagde forleden, at Messi godt kan forlade Barca og skifte til italiensk fodbold. Her nævnte han, at Inter og Juventus vil have midlerne til at hente argentineren. Det er netop de to klubber, som nu drømmer om at hente verdens bedste fodboldspiller.

Den italienske avis Tuttosport har kogt videre på udtaleserne fra Braida i går, da han fortalte, at Messi kan skifte til italiensk fodbold. De skriver, at Inter og Juventus drømmer om at hente Messi, som har været utilfreds med Abidal på det sidste.

Messi har en frikøbsklausul på 700 mio. euro, men ifølge Tuttosport vil argentineren kunne hentes for det halve beløb (350 mio. euro). Messis kontrakt med Barca løber til 2021, men efter hver sæson kan han stoppe samarbejdet med Barca og forlade klubben kvit og frit.

Angiveligt må han dog i dette tilfælde ikke skifte til en anden klub i Europa, så Inter og Juventus skal have penge op af lommen, hvis de vil gøre deres drøm til virkelighed.

Det regnes dog for særdeles usandsynligt, at Messi tager til Italien, som han ellers har rødder i, da han ventes at stoppe karrieren i Barca eller hjemme i Newels Old Boys fra Rosario i Argentina.

.:FORSIDE:.