Intet afgjort omkring De Ligt endnu

FCBARCELONA.DK - 05.07.19

De seneste par uger har Barca-emnet Matthijs de Ligt syntes tæt på Juventus, men nu tales der om krise i forhandlingerne med Ajax. Dermed er der stadig en mulighed for, at den eftertragtede hollænder ender i Barca.

Efter at De Ligt længe har syntes tæt på Barca, var det i stedet Juventus, der tog førepositionen i kampen om den 19-årige forsvarsspiller. Barca ville ikke matche de krav, som hans kontroversielle agent Mino Raiola havde forhandlet på plads med den italienske klub.

Helt så nemt ser skiftet dog ikke længere ud, for Juventus har tilsyneladende mere end svært ved at blive enig med Ajax. Den hollandske klub vil have 75 mio. euro, mens Juve er klar til at betale 55 mio. euro plus 10 mere i diverse variabler.

Barca holder sig passivt i baggrunden, men følger med i hvad der sker med De Ligt. Skulle der åbne sig en mulighed for at komme på banen igen, vil den helt sikkert blive forsøgt udnyttet.

Der er dog forlydender om, at Barca har gjort det klart overfor De Ligt og hans agent, at der ikke er mere om forhandle om, når det gælder vilkårene i hans kontrakt.

.:FORSIDE:.