Inter smed overraskende point mod Slavia Prag

FCBARCELONA.DK - 18.09.19

© Getty Images

Barca var heldige med at hente det ene point i udekampen mod Borussia Dortmund i går aftes og samtidig kunne catalanerne glæde sig over, at Inter helt uventet smed point på eget græs mod undertippede Slavia Prag.

Alle vidste at Barca kunne få det svært i Dortmund og det kom til at holde stik. Set med neutrale briller havde tyskerne fortjent sejren og derfor kunne Valverde og hans spillere ikke tillade sig at være utilfredse med det ene point.

I gruppens anden kamp var Inter storfavoritter, da de lagde ud med hjemmekampen mod undertippede Slavia Prag, der ikke levnes mange chancer i gruppe F. Det gik dog slet ikke som alle havde forventet og Inter var endda uhyre tæt på at tabe, men det lykkedes for dem at udligne til 1-1 i dommerens tillægstid.

Inter havde de klart største muligheder, men alligevel kom Slavia Prag foran efter en time. Inter kæmpede for at komme tilbage, men det var først i det 92. minut at 1-1 udligningen kom.

Dommeren lagde hele otte minutter til og her var Lukaku meget tæt på at give sit hold sejren, men en mirakuløs redning af Prags Kolar forhindrede en scoring.

Resulaterne betyder, at alle hold i gruppe F har et enkelt point og det kan man være godt tilfredse med i Barcelona. Havde de tabt i Dortmund og hvis Inter havde hentet den ventede sejr, ville det have set helt anderledes ud.

.:FORSIDE:.