Inter inddrager kinesisk regering i købet af Messi!

FCBARCELONA.DK - 23.08.20


Inter øjner chancen for at hente Leo Messi denne sommer og ifølge avisen Gazzetta dello Sport, er købet bragt på regeringsniveau i Kina af Inters stenrige ejer, der overvejer at lægge et bud på 300 mio. euro!

Mens man i Barcelona er nervøst afventende overfor Messis overvejelser omkring sin fodboldmæssige fremtid, er pressen i Italien nærmest ved at gå amok over udsigten til argentinerens mulige skifte til Inter. Der er ingen tvivl om, at Milano-klubben står med gode chance for hente Messi, hvis han beslutter sig for at forlade Barca.

Inter ejes for 70% vedkommende af den stenrige kineser Zhang Jindong, der står bag Sunning Group, der har 280.000 ansatte. Han har sat sin søn Steven Jindong i direktørstolen i Inter. Både far og søn drømmer om, at få Messi til Inter.

Deres store udfordring er dog, at Messi har kontrakt med Barca til 2021 og indtil da koster han 700 mio. euro at købe fri. Her må selv familien Jindong give op, men deres håb er, at mindre kan gøre det.

Derfor har Zhang Jindong ifølge Gazzetta dello Sport bragt sagen op for den kinesiske regering. Han søger tilladelse til, at foretage en massiv investering på 300 mio. euro, en investering der samtidig vil tiltrække mange nye kinesiske sponsorer, der vil promovere kinesiske produkter i Europa.

Hvis Messi vil væk og Inter står klar med 300 mio. euro, vil Barca næppe modsætte sig en handel. Beløbet svarer nogenlunde til det som klubben mangler i indtægter den kommende sæson på grund af coronakrisen og det problem vil forsvinde med pengene fra Inter. Med de mange penge, får Ronald Koeman optimale muligheder for at starte sit nye projekt.

I Barcelona er det dog stadig holdningen, at man vil beholde Messi til den dag han indstiller karrieren.

644x70

.:FORSIDE:.